Praktijk informatie

Over Guustine

In 1996 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik werk sinds 1999 op SBO de Klimop in Almere Buiten, een school voor speciaal basisonderwijs. Op 7 januari 2014 ben ik mijn logopediepraktijk in Almere Buiten gestart. De praktijk heeft zich uitgebreid in 2019 toen de vestiging in GC Warande in Lelystad werd geopend. Ik geniet van het contact met u als cliënt en doe er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. 

 

Ik heb inmiddels veel ervaring in de praktijk opgedaan en mij gespecialiseerd in meerdere richtingen. Mijn aandachtsgebieden zijn: 

  • PROMPT therapie bij articulatiestoornissen
  • onderzoek en behandeling van schisis
  • stotteren bij kinderen
  • stemproblemen kinderen en volwassenen

Werkdagen en locatie:

  • Maandag - OBS Het Avontuur,  Almere
  • Dinsdag - Gezondheidsdscentrum Warande,  Lelystad

Volg mij via Instagram @logopedist_guustine 

 

Naast mijn gezicht kunt u ook anderen in mijn praktijk tegenkomen. Ik werk samen met specialisten op het gebied van taalontwikkelingsstoornissen (TOS), lezen en spellen en logopedie en tandheelkunde (OMFT). 


Het team

Paulien, freelance logopedist

 

Specialisatie: Taalontwikkelingsstoornis (TOS)

Locatie: Almere Buiten

Werkdagen: Dinsdag 

Tea, freelance logopedist 

 

Specialisatie: Lezen en spellen

Locatie: Almere Buiten

Werkdagen: Woensdag 

Tessa, freelance logopedist 

 

Specialisatie: OMFT behandelingen

Locatie: Lelystad

Werkdagen: Donderdag 


Over de praktijk

Luid en Duidelijk Logopedie is onderdeel van Gezondheidsplein Warande in Lelystad. In Almere werkt de praktijk nauw samen met alle disciplines binnen de school.

 

De praktijk zit in Almere in het NLA en werkt samen met alle logopedisten in Almere. In Lelystad werkt de praktijk samen met Vrijgevestigden Overleg Logopedisten Lelystad (VOLL). De logopedisten werkzaam in de praktijk zijn allemaal aangesloten bij kwaliteitskring KLASSE en STEMKRING Randstad.

Maatregelen COVID-19

In de praktijk volgen we de richtlijn van het RIVM. Als de COVID besmettingen toenemen, vragen we u om 1,5 meter afstand te houden en een mondkapje te dragen als u zelf of met uw kind naar logopedie komt. Bent u of uw kind verkouden, heeft u koorts of andere, mogelijk corona gerelateerde, klachten? Kom dan niet naar de praktijk! Neem contact op met uw logopedist. Mogelijk besluiten we om de behandeling online door te laten gaan. In de bevestigingsmails die u bij uw afspraak ontvangt communiceren wij de meest recente maatregelen. Lees deze mails dus zorgvuldig!